PS is de praktijk van Ceryl Janssen

Ik ben in 1998 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Mijn afstuderen stond volledig in het teken van de seksuologie. Ik deed daarbij onder andere literatuuronderzoek naar de behandelmethoden van erectieproblemen. Mijn stage en verdere opleiding in de seksuologische hulpverlening volgde ik op de afdeling Seksuologie, Psychosomatische Gynaecologie van het Academisch Medisch Centrum van Amsterdam.
Vanaf 2000 werk ik in mijn eigen seksuologiepraktijk, oorspronkelijk in Hilversum, maar nu alweer flink wat jaren in zowel Amsterdam als Berlijn.
In de tussenliggende jaren deed ik naast de cliëntenzorg veel aan bijscholing, met name in de gedragstherapie en partner-relatie therapie. Mijn grootste inspiratie vond ik in het gedachtengoed van David Schnarch, een Amerikaanse seks en relatie -therapeut. Mijn voorkeur om bij seksuele problemen binnen een vaste relatie beide partners te zien is hierdoor alleen maar bevestigd.
Eind 2012 deed ik de opleiding, 'Vat van Zelfwaardering'. Deze richtte zich op de behandeling van 'seksverslaving'.

Naast mijn therapeutische werkzaamheden geef ik regelmatig onderwijs aan verschillende groepen studenten en huisartsen en werk ik mee aan diverse projecten en publicaties. Ook ben ik lid van het Amsterdamse seksuologencollectief BEdWETERS, zie www.bedweters.amsterdam.

PS is niet alleen maar een solopraktijk. Zo worden er ook Partner-relatie therapieën gegeven met (vrouwelijke) collega-seksuologen. Verder werkt Ceryl Janssen veel samen met andere disciplines als (bekkenbodem) fysiotherapeuten, haptonomen en seksuologisch geschoolde artsen.

Ceryl Janssen is geregistreerd seksuoloog NVVS (Nederlandse Vereniging voor Seksuologie) en psycholoog NIP (Nederlands Instituut Psychologen).

 
  • U kunt zich direct aanmelden, er is geen wachtlijst
  • Avondconsult mogelijk
  • Voor mensen in het buitenland is telefonisch consult mogelijk